Maksu- ja Tolliamet - Upphandlingar

Maksu- ja Tolliamet
Lõõtsa 8a
15176 Tallinn
Estland
Org.nr: 70000349
Information:

 

 

Kinnitatud Maksu- ja Tolliameti peadirektor

08.11.2016 käskkirjaga nr 0159- P

 

 

Maksu- ja Tolliamet

 

TÖÖKORD

Hankekord

1.  Eesmärk ja kasutusulatus

1.1. Käesolev  hankekord  (edaspidi  kord)  reguleerib  Maksu-  ja  Tolliameti  riigihangete planeerimist, korraldamist, raam- ja hankelepingute (edaspidi leping) sõlmimist ning riigihangetega seotud andmete ilitamist.

1.2. Maksu-  ja  Tolliameti  vajadustele  vastavaid  riigihankeid,  mis  nõuavad  riigihangete seaduse kohaselt riigihangete registris toimingute tegemist, korraldab Rahandusministeeriumiga lmitud kokkuleppe (edaspidi kokkulepe) alusel Riigi Tugiteenuste Keskuse riigihangete osakond (edaspidi hankeüksus). Hankeüksus võib Maksu- ja Tolliameti soovil ja hankeüksuse juhi nõusolekul korraldada ka muid riigihankeid.

1.3. Maksu-   ja   Tolliamet   lähtub   riigihangete   planeerimisel,   korraldamisel,   lepingute sõlmimisel ja riigihangetega seotud andmete säilitamisel  kehtivatest  õigusaktidest, asjaajamiskorrast ning Riigi Tugiteenuste Keskuse kehtivast riigihangete korraldamise ja lepingute lmimise korrast ulatuses, mida ei ole reguleeritud käesolevas korras.

 

2.  Hangete planeerimine

2.1. Maksu-    ja    Tolliameti    ühe    kalendriaasta    riigihanke    vajadused    fikseeritakse hankeüksuse poolt koostatavas ühtses hankeplaanis.

2.2. Hankeid    planeeritakse    Maksu-    ja    Tolliameti    eelarve    koostamise    igus. Struktuuriüksuste juhid esitavad oma valdkonna hanked hankeplaani kandmiseks haldusosakonna juhatajale, kes on vastutav hankeüksusele hankeplaani sisendi esitamise eest.

2.3. Haldusosakond  kooskõlastab  hankeplaani  sisendi  enne  hankeüksusele  esitamist struktuuriüksuste juhtidega. Hankeplaani täpsustatakse vajadusel teisel poolaastal.

2.4. Kui riigihange ei kajastu hankeplaanis, lisatakse hanke lähteülesande juurde memo, milles kajastub vajadus hanke läbiviimiseks ja finantseerimisallikas.

 

 

3.  Lähteülesande esitamise eest vastutav isik

3.1. Lähteülesande  esitamise  eest  vastutav  isik  määratakse  kindlaks  hankeplaanis  ja selleks on valdkonna, mille tegevuseks vajalikku asja ostetakse või teenust tellitakse, eest vastutav osakonna juhataja või muu teenistuja.

3.2. Lähteülesande esitamise eest vastutav isik teeb hankeüksusega igakülgset koostööd riigihanke korraldamise nimel, lähtudes mh kokkuleppes kokku lepitud riigihangete korraldamise toimemudelist.

 

4.  Riigihangetega seotud andmete säilitamine

4.1. Riigihangetega seotud andmed ilitakse riigihangete registris või kui riigihange ei ole läbi viidud riigihangete registris, siis dokumendihaldussüsteemis.



Inga resultat

Inga resultat

Mercell Commerce

Del av Mercellgruppen, en av Europas ledande leverantörer av elektroniska upphandlings- och anbudssystem på den professionella marknaden.

Kontakta oss

Klicka här för att gå till vår support

+46 077 144 02 00
Mercell Commerce | Lindhagensgatan 94, 11218 Stockholm, Sverige